Fibkomerc d.o.o.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

Podatki podjetja

E-pošta Natisni PDF

KRATEK OPIS PODJETJA

Fibkomerc je družinsko podjetje v lasti ustanovitelja, ki deluje od leta 1997. Podjetje se od svoje ustanovitve ukvarja s surovinami za proizvodnjo brezalkoholnih pijač. Podjetje je lastnik svojih poslovnih prostorov in skladiščnih prostorov ter stanovanj.  Ob distribuciji surovin se podjetje ukvarja tudi s proizvodnjo sirupov. Zaposlenih je 9 ljudi, od tega štirje družinski člani.

DSC_0146

Podjetje oskrbuje proizvajalce brezalkoholnih pijač in kemično industrijo higienskih sredstev s citronsko in askorbinsko kislino. V prodajnem programu imamo tudi konzervanse, kalijev sorbat in natrijev benzoat, umetna sladila; aspartam, cyclamat, saharinat in ac-sulfam ter lastno mešanico sladil, ki je izbor sladil za lahke pijače. Prav tako podjetje dobavlja razne oblike sladkorja v obliki tekočih sladkorjev ali mešanic z aromami in kristalni sladkor za prehrambeno industrijo.

Blago nabavljamo večinoma direktno pri renomiranih proizvajalcih v skladu z evropskimi standardi, kar nam omogoča, da lahko zagotavljamo kaovostno dobavo. Lastna skladišča nam omogočajo servisiranje kupcev po sistemu »just in time«. Za potrebe tržišč izven EU pa imamo organizirano lastno carinsko skladišče, kar nam omogoča konkurenčne dobave tudi izven meja EU. Upoštevanje evropskih standardov in pravil HACCP ter sledenje vsakemu blagu do kupca je stalnica, ki prispeva k dvigu kakovosti naših členov nabavne verige.POSLANSTVO IN VIZIJA

DSC_0149
Naše podjetje s svojimi storitvami želi pri naših partnerjih vzpostaviti takšen odnos, da bodo tudi partnerji verjeli v naš slogan;
"Stopamo v korak z vami". Tudi v nadalje bomo skrbeli, da svoje obljube izpolnimo in da naši kupci v nas vidijo zanesljivega dobavitelja.

Naši kupci so predvsem v srednji Evropi. Posle smo dosedaj realizirali že v naslednjih državah:

Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Poljska, Češka, Slovaška, Nemčija, Srbija in Črna gora, Bosna in Hercegovina. Na Hrvaški pa imamo tudi svoje podjetje v Zagrebu. Po obsegu poslov spadamo med večja specializirana podjetja v tem delu Evrope. Tržnega delovanja ne nameravamo bistveno širiti v programskem smislu, ampak prvenstveno svoj prodajni program nuditi čim širšemu krogu kupcev v cca 500 km od naših skladišč.